Min profilbild

RSS 2.0

Renovera hår och hud

Slängt in en hårfärg och smetat på lite oatfix(från lush) ansiktsmask, mycket fix 06.50 på morgonen, börjar jobbet(Jobbar på en ICA butik för övrigt, jobbar på andra ställen också bla inom vården. ) kl 7.45 så jag måste nog rappa på, inga victort rolls i dag med andra ord ;-P.

Måste verkligen få till huden igen som har varit full att småblemmor, porer och finnar, en veckas kur med oatfix brukar ordna till det mesta. Det första jag skall göra när jag kommer ner till gbg är att styra in på en lush butik och spendera mina lite över 500 kr, den summan är oblegatorisk när jag går in där även om jag bara planerat att köpa EN badbomb.

Snygg som fasen XD

Ticets [\/]

Biljetterna till Tip the Velvet har kommit! Har varit sjukt stressad över att dom inte skulle hinna ner till brevlådan innan jag åker. Nu är det 4 dagar och 22 timmars tågresande mellan mig och göteborg!

Missade vårat gruppmöte i går, det händer en massa grejjer nu, bla. namnbyte på gruppen! Vilket jag i hemlighet har velat hur länge som helst. Sedan så blir det fotografering på måndag ;-). Och snart äntligen skall vi väl få en ordenklig gruppbild. ♥

FrillaPilla2

 

En massa ruffsigt, och dålig bild, men man blir ju så trött i armarna av att fixa håret OCH att ta bilder uppifrån.

 

Tip the Velvet - smell the ocean!

Drar till göteborg på onsdag och besöker tip the velvet smell the ocean på fredagen! Bara lite nojig över att jag inte skall hinna få biljetten dit innan jag åker iväg med tåget, men det löser nog sig :). Ser verkligen fram emot att se Anna Fur Laxis. Är dresskode där och jag har beslutångest om jag jag skall ha på mig, men jag kommer nog mest troligt att hinna shoppa lite så hittar väl en sprillan ny outfit i götet ;-).

Någon som har tips på ställen i göteborg där man kan hitta lite pin up, burlesque eller vintage?

FrillaPilla

Övar mig på victory rolls, den högra tog 1 minut, den vänstra 1 timme! Dessutom blir dom itne så mjuka och jämna som jag vill ha dom.

syjunta

Beställde just det sista plagget till min outfit, har inte sytt någonting själv denna gång, däremot skall allting pimpas ;-)
Paljetter och kristaller är nyckelordet ;-).

Nu har jag bara två outfits till att fixa... nej just det, tre till!
Nja, tre och en "halv".
Om jag inte räknar med Tysta Linnea, för hon kan ju inte stå naken på scen, så med henne blir det fyra och en halv! Känns som om ja borde sätta i gång så snart som möjligt men så grymt osugen på att att börja tillverka kläder X-P. Får fica wn syjunta snart igen, det var längesedan ^_^.