Min profilbild

RSS 2.0

Pix

Änligen har vi fått bilderna Sandra har fotat, här är några av dom:

 

Quote

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best"

-Marilyn Monroe

Hittade på blasfeministen

Slarvflickor

Ursäkta att jag har uppdaterat dåligt här, i vanlig ordning ;-).
Sitter och knopar ihop ett nytt nummer, försöker hitta nya kläder och en koreografi för en gång skull. Kläderna går ju mindre bra, vill ha en bulletBH, någon som kan tipsa mig om vart man kan hitta? Jag har hittat några sidor men inte varit riktigt nöjd. OM jag tar en tripp till Stockholm eller Göteborg, har ni några tips på butiker jag kan besöka?

Känns som om mina nummer jag har nu, "evil night" och "padam" är totalt.. meningslösa? Hade behövt gå några privat kurser i burlesque ;-P. Det enda som är något roligt är "Gods away", men den kan jag bara utföra om jag har min lillebror med.

Vad jag som förstår det som skall vi uppträda i luleå? Ursäkta, men vi i våran grupp är väldigt förvirrade och spridda och förstår inte vad den andra gör, men det brukar lösa sig i sista sekund, alltid. Längtar tills att vi får lite mer struktur. jag tror vi behöver någon som håller reda på oss ;-P. Slarvflickorna. Men ändå, jag blir alltid lika imponerad att vi lyckas göra succé av ingenting och av det mest oplanerade, tänk hur bra det kan går när vi är ordentligt förberedda?

 

Måste bara tipsa om en av mina favoritlåtar: Baronen Selma – Låt den rätte komma in